Mässan

Nu är mässan över och det är måndag med en ny vecka framför oss!
Vi återkommer under dagen med bilder & info från mässan! :)Uppdatering:

Mässan resulterade till något positivt och vi är mycket nöjda med helgen! Här kommer nu lite bilder vi tagit från vår vistelse i vackra Falun.Mässan Hem Familj & EnergiKlicka på dessa bilder för att få dem större!
En övervakande ängel från PB Home
MATEUS
Vår dukning. Dukningens tema var "fest dukning". Vår dukning fick inslag från det riktigt lantliga så som en robust duk i lin, kryddor & färska grönsaker. Dock kunde vi inte lämna det riktigt fina/gulliga utanför, så en vit tårta med rosa/vinröda pärlor och rosblommiga muggar fick stå för det. Kontraster gillar vi! Konstigt nog så hade alla dukningarna något grönt med i sina dukningar med var dock så olika! Det var riktigt hård konkurens, så vi får se hur tävlingen slutade..


   

Klicka på dessa bilder för större format!Lördagens underhållning stod Matte & Willy för, matte spikade så spikarna flög åt alla håll medan Willy stod bredvid med synthen och sjöng från sitt senaste album. Svenska toppen nästa! Vilka goingar båda två!

Söndagens underhållning - Trollkarlen Tobbe med sina trollerier och glada humör charmade barnen!Hoppas ni får en fortsatt trevlig vårdag/kväll och att bilderna var något att se! Om ni är intresserade av dukningen så är ni välkomna till butiken där vi har dukat upp med inslag från vår dukning i Falun!

/ Annsofie & Emma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback