bilder från vår inspirationsresa i Stockholm

 

I år fyllde Formex 50 år & det firade dem med ett tema: Happy. Ett passande tema tycker vi! För det enda man blir när man kikar in på Formex-mässan är just det - glad. Alla färger, former och montrar som leverantörerna ställer upp så vackert..


Ute i formex-hallen bjöds vi på en hel kvalkad med utställningar om olika slags firanden från varje decennium under de 50 år som gått, nostalgiskt, javisst!

För er som inte vet vad formex-mässan är eller vill veta mer, gå in på deras hemsida här!


 Från formex utställning med ett firande från varje decennium :)




Förväntansfulla och redo att ta in en massa inspiration! :)




Denna kudde gillade Annsofie skarpt! (Nöt-créme är bland hennes favvo-godis!)



Härliga färger...




Ett litet udda men kul tema, mumindalen. & sedan en ny kreaktion från Mateus. Kakfatet i fjärilskollektionen. Underbart.







Och vid Mateus monter var där vi fick ta som mest kort därför presenteras mest bilder från dem. Dock tror vi inte att det är till någon förlust för er.. för visst hade dem fint? & kolla in nya färgen! Viol.. Så läcker! Den kommer snart in i butiken så då får ni se den live :)




lite nytt som är på väg in i butiken, oh vad vi längtar efter alla nyheter som är på väg in! Vecka för vecka kommer det något nytt, och det är som julafton varje gång!  Ni är hjärtligt välkomna att kika in nyheterna! :)

Mvh Annsofie & Emma, Mur & kaminkultur


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback