Emy little

Kommentera här (0)
2010-04-29 / 15:18:15


Ett av våra märken vi har i butiken är Emy Little som säljer barnkläder i folklorestil.
Vi har märkt av en otroligt bra respons på dessa produkter (inte minst på mässan i Falun) från våra kunder och det verkar som att allt fler gillar idén med en mjukisfolkdräkt. Det som är lite roligt är ju att det är mycket Dalarna och Sverige över produkterna! Även Emy little's produkter har, vad vi märkt, hamnat hos många dalkullor/masar som bosatt sig utanför Sverige! Vilket är roligt!

Så kom in till oss och bestäl den ultimata midsommardräkten till ditt barn eller barnbarn!
Klicka på bilden för att komma till Emy Littles hemsida!


Mässan

Kommentera här (0)
2010-04-19 / 12:58:50


Nu är mässan över och det är måndag med en ny vecka framför oss!
Vi återkommer under dagen med bilder & info från mässan! :)Uppdatering:

Mässan resulterade till något positivt och vi är mycket nöjda med helgen! Här kommer nu lite bilder vi tagit från vår vistelse i vackra Falun.Mässan Hem Familj & EnergiKlicka på dessa bilder för att få dem större!
En övervakande ängel från PB Home
MATEUS
Vår dukning. Dukningens tema var "fest dukning". Vår dukning fick inslag från det riktigt lantliga så som en robust duk i lin, kryddor & färska grönsaker. Dock kunde vi inte lämna det riktigt fina/gulliga utanför, så en vit tårta med rosa/vinröda pärlor och rosblommiga muggar fick stå för det. Kontraster gillar vi! Konstigt nog så hade alla dukningarna något grönt med i sina dukningar med var dock så olika! Det var riktigt hård konkurens, så vi får se hur tävlingen slutade..


   

Klicka på dessa bilder för större format!Lördagens underhållning stod Matte & Willy för, matte spikade så spikarna flög åt alla håll medan Willy stod bredvid med synthen och sjöng från sitt senaste album. Svenska toppen nästa! Vilka goingar båda två!

Söndagens underhållning - Trollkarlen Tobbe med sina trollerier och glada humör charmade barnen!Hoppas ni får en fortsatt trevlig vårdag/kväll och att bilderna var något att se! Om ni är intresserade av dukningen så är ni välkomna till butiken där vi har dukat upp med inslag från vår dukning i Falun!

/ Annsofie & Emma


Hem Familj Energi - mässan i Falun

Kommentera här (0)
2010-04-13 / 14:04:06


Uppdatering 15 april: Vi har nu inte bara fått tillgång till att duka upp fint åt er besökare, utan även fått tillgång till att ha en monter att sälja våra varor åt er besökare! Ännu ett skäl till att besöka oss i Falun lördag eller söndag! :)
Till helgen som kommer (17 - 18 april) kör Hem Familj Energi - mässan igång i Dalarna, Falun.
Under mässans gång kommer besökarna få tillfälle till att vara med att tävla och rösta på den vackraste dukningen. En av de fem dukningarna har vi fått äran till att duka upp! Ni är hjärtligt välkomna till att stötta oss i tävlingen och även till att se vad mässan har att erbjuda!

Klicka på bilden för mer info om mässan!


våra produkter i miljö

Kommentera här (0)
2010-04-08 / 18:08:09
Vasen/krukan är tyvärr slut på lager, dock karaffen i antiksilver finns i butiken och är ifrån
Olsson & Jensen

Fundersamma älvor i gjutjärn från The
Iron Fairies
Stolen i järn är ifrån Edblad & Co


Konstgjorda blommor från SIA


Fredrike i betong och sandsten från AnnCollanderLycktorna är från SIAHoppas ni haft en trevlig påsk!