Mateus - we are

Kommentera här (0)
2010-06-10 / 11:10:30


Keramiken från Mateus är en riktigt storsäljare hos oss, speciellt så här vid avslutningstider! Och de har, som vi nämnt sedan tidigare, tagit bort en av alla deras vackra färger, off white. (den går fortfarande att beställa hem om det är någon som vill komplettera sin samling och har just offwhite.) Och även en och en annan produkt har fallit bort senaste året/åren.

& när de tar bort en färg eller form från deras sortiment så brukar de oftast lägga till något nytt! Vi har väntat och väntat och nu har de gått ut med att det kommer komma en ny färg, viol och även en ny produkt & form, en tekopp med fat från The Butterfly collection. Man kommer att finna dessa i butikerna från och med hösten 2010. Vi ser fram emot att få hem nyheterna till butiken och som ett litet smakprov på vad som komma skall får ni här lite bilder från Mateus arkiv:

Mycket nöje![ klicka på bilden för att få den större! ]


vittvittvitt , & nyttnyttnytt

Kommentera här (0)
2010-06-05 / 18:55:19
lite mer Dalarna

Kommentera här (0)
2010-06-05 / 18:49:00


Produkter från Grannas i Nusnäs har nu nått oss och det känns som att detta kompletterade oss lite. Mycket fina/söta dalahästar, från traditionellt röda till annorlunda rosa :)

Ni är hjärtligt välkomna för att ta en närmare titt på våra pållar!